Jäsenetuja

Kokoustilat

Jäsenillä on mahdollisuus varata Suomalaisen Tiedeakatemian Mariankatu 5:n kokoustiloja omaan käyttöönsä. Tiloissa voi järjestää pienimuotoisia kokouksia ja tapaamisia. Kokoustiloihin voi tulla myös työskentelemään lyhytaikaisesti tai hetkeksi hengähtämään tai lukemaan.

Lisätietoja ja tilavaraukset:
hallintosihteeri Emilia Lähde
emilia.lahde@acadsci.fi / p. 050 512 8830


Solmiot, huivi ja rintamerkki

Tiedeakatemian hopeista pöllöaiheista rintamerkkiä (25 €) on saatavana Tiedeakatemian toimistolta. Lisäksi saatavana on 100-vuotisjuhlavuoden 2008 kunniaksi suunniteltuja Tiedeakatemian solmioita (25 €; sininen ja punainen) ja huiveja (30 €).

Solmiot, huivit ja rintamerkit on tarkoitettu vain Suomalaisen Tiedeakatemian jäsenille. Tuotteisiin voi tutustua Tiedeakatemian toimistolla.

Tiedustelut ja tilaukset:
hallintopäällikkö Leila Sarajärvi
leila.sarajarvi@acadsci.fi, p. 050 4620 890


Jäsentilaisuudet

Järjestämme tiloissamme Mariankadulla säännöllisesti tilaisuuksia, jotka ovat avoimia vain Tiedeakatemian jäsenille.

Tiedematinea on Suomalaisen Tiedeakatemian jäsenille tarkoitettu keskustelutilaisuuksien sarja, joka paneutuu kerrallaan yhteen ajankohtaiseen, tieteenaloja yhdistävään kysymykseen. Tulevista Tiedematineoista tiedotetaan jäsenkirjeissä sekä verkkosivuillamme. Tulevien tilaisuuksien aiheita voi ehdottaa verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella: Jätä ehdotuksesi.

Tiedeakatemia järjestää ympäri vuoden yleisölle avoimia Ilta tieteelle -tilaisuuksia Ritarihuoneella Helsingissä. Ennen jokaista tilaisuutta järjestetään ”etkot”, jotka ovat avoinna vain Tiedeakatemian jäsenille. Tilaisuuksista tiedotetaan tarkemmin jäsenkirjeissä sekä verkkosivuillamme.

Yhdistyksen sääntömääräiset kokoukset järjestetään loka-marraskuussa (syyskokous) ja huhtikuussa (kevätkokous).


Vuosikirja

Kaikki jäsenet saavat vuosittain Suomalaisen Tiedeakatemian Vuosikirjan. Tiedeakatemia on julkaissut Vuosikirjaa vuodesta 1977 lähtien. Vuosikirja on luettavissa vapaasti myös verkkosivuillamme.

Lue lisää: Vuosikirja