Teemailta: Ilta matemaattis-luonnontieteellisille tieteille, 12.12.2022

Tervetuloa juhlistamaan matemaattis-luonnontieteellisiä tieteitä! Tilaisuudessa jaetaan Suomalaisen Tiedeakatemian vuoden 2022 Väisälän palkinnot (15.000 €) sekä kuullaan palkinnonsaajien esitykset omasta tutkimuksestaan ja tieteenalastaan.

Lisäksi tilaisuudessa julkistetaan Suomalaisen Tiedeakatemian Vilho, Yrjö ja Kalle Väisälän rahaston apurahojen saajat. Tiedeakatemian Väisälän rahasto tukee matemaattis-luonnontieteellistä tutkimusta. Rahasto on perustettu professori Vilho Väisälän vuonna 1963 tekemän lahjoituksen pohjalle.

Tilaisuus järjestetään maanantaina 12.12. Säätytalolla Helsingissä. Tilaisuuteen Säätytalolle on pakollinen ennakkoilmoittautuminen. Tilaisuutta voi seurata myös suorana verkon välityksellä.

Vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!


Aika:
Maanantai 12.12.2022 klo 17.15–19.00

Paikka:
Säätytalo, sali 15 (2. krs), Snellmaninkatu 9–11, 00170 Helsinki. Suora lähestys verkossa: SEURAA TILAISUUTTA TÄÄLLÄ

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu Säätytalon tilaisuuteen viimeistään 7.12. sähköisellä lomakkeella tai suoraan Tiedeakatemian toimistolle: anna.chydenius@acadsci.fi, p. 050 587 6527. Etäyhteydellä tilaisuutta seuraavien ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.


OHJELMA

Tilaisuuden avaus
Suomalaisen Tiedeakatemian esimies, professori Kimmo Kaski

Suomalaisen Tiedeakatemian Väisälän palkinnot
Palkinto myönnetään kahdelle aktiivivaiheessa olevalle, jo ansioituneelle tutkijalle. Palkinnot ovat arvoltaan 15.000 euroa.

Keskustelua illan teemoista

Vilho, Yrjö ja Kalle Väisälän rahaston apurahat 2022
Rahasto jakaa yli 1,6 miljoonaa euroa apurahoina matemaattis-luonnontieteellisille aloille

Säätytalon turvallisuusvaatimusten vuoksi talossa järjestettäviin tilaisuuksiin tulee ilmoittautua etukäteen. Huomioittehan, että kaikkien tilaisuuteen tulijoiden henkilöllisyys ja ilmoittautuminen tarkistetaan ovella ja sisääntulo saattaa tästä syystä paikoin ruuhkautua.