Suomalaisen Tiedeakatemian ilta matemaattis-luonnontieteellisille tieteille 14.12.2020 klo 17.15

Aika   
Maanantai 14.12.2020 klo 17.15-19.00

Miten voin seurata tilaisuutta?
Seuraa tilaisuutta suorana lähetyksenä täältä

Ilmoittautuminen   
Suoraa lähetystä seuraamaan ei tarvitse ilmoittautua. Tilaisuuteen ei COVID-19-tilanteen vuoksi voida ottaa yleisöä

******

Suomalaisen Tiedeakatemian joulukuun teemailta järjestetään COVID-19-tilanteen vuoksi suorana lähetyksenä Helsingin keskustan Kämp-hotellin Symposion-salista. Minkälaista on tieteiden välinen yhteistyö ja mikä rooli siinä on matemaattis-luonnontieteellisillä tieteillä? Minkälaisia valintoja tutkijat tekevät ryhtyessään tutkijaksi? Mitä, missä ja miten matemaattis-luonnontieteellistä tutkimusta tehdään? Keskustelua käydään paitsi paikan päällä niin erityisesti verkon yli!

Katsojat osallistuvat lähetykseen kysymyksin ja kommentein, joita nostetaan keskusteluun pitkin iltaa. Lähetyksen yhteydessä on kommentointimahdollisuus, lisäksi suoritamme illan aikana katsojakyselyn.

Tilaisuudessa julkistetaan Tiedeakatemian vuoden 2020 Väisälän palkinnot. Palkinto jaetaan vuosittain 1-3 kansainvälistä mainetta saavuttaneelle tieteentekijälle, ja se jaetaan tänä vuonna 21. kerran. Palkintosumma on 15.000 euroa.

Tilaisuudessa ovat keskustelemassa Suomalaisen Tiedeakatemian esimies, professori Anna Maurasen johdolla professori Marja Makarow ja Väisälän palkinnon saajat.

Joulukuun teemailta on omistettu matemaattis-luonnontieteellisille tieteille, mutta kutsumme kaikki keskustelemaan alasta riippumatta!

OHJELMA

Tilaisuuden avaus

Suomalaisen Tiedeakatemian pääsihteeri, professori Pekka Aula

Väisälän palkintojen jako

Suomalaisen Tiedeakatemian esimies, professori Anna Mauranen
Palkinto jaetaan vuosittain 1-3 kansainvälistä mainetta saavuttaneelle tutkijalle, palkintosumma on 15.000 euroa
Lisätietoa palkinnoista

Paneelikeskustelu

Tilaisuudessa ovat keskustelemassa esimies, professori Anna Maurasen johdolla professori Marja Makarow ja Väisälän palkinnon saajat. Kysymyksiä ja kommentteja voi lähettää lähetyksen yhteydessä olevan keskustelukentän kautta

******

SEURAA TILAISUUTTA TÄÄLTÄ

Download PDF