Suomalainen Tiedeakatemia hakee viestinnän asiantuntijaa

Etsimme viestinnän asiantuntijaa vastaamaan Tiedeakatemian ulkoisesta viestinnästä, tilaisuuksista ja tapahtumista, mediasuhteista sekä sosiaalisen median sisällöntuotannosta. Hakuaikaa 8.4. asti!


Menestyvään tehtävän hoitoon vaaditaan vankan ammattitaidon lisäksi joustavaa otetta, lungia mutta tarkkaa ja tekevää luonnetta, sosiaalisia taitoja ja kykyä esiintyä ja olla esillä. Kiintymys tai ainakin uteliaisuus tieteeseen edesauttaa työssä selviytymistä. Pitää osata toimia pienessä työyhteisössä. Soveltuva korkeakoulututkinto katsotaan eduksi. Viestinnän asiantuntija vastaa ja raportoi pääsihteerille.

Me tarjoamme hyvän ja asiantuntevan työyhteisön, haastavat ja kiinnostavat viestintätyöt ja mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Kylkiäisenä tulevat asianmukaiset työtilat hyvältä paikalta Helsingin keskustasta ja superkiinnostava näköalapaikka yhteiskunnan yhteen vaikutusvaltaisimmasta instituutiosta eli tieteen maailmaan.

Hakemusten määräaika on 8.4.2022. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@acadsci.fi, voit myös täydentää hakemustasi videolla.

Lisätietoja antaa pääsihteeri Pekka Aula, 0407030952, pekka.aula@acadsci.fi. Täytämme tehtävän sopivan ehdokkaan tullessa kohdalle.

Suomalaisen Tiedeakatemian tehtävänä on edistää korkeatasoista tieteellistä tutkimusta, nostaa tieteen arvostusta ja lisätä tieteentekijöiden keskinäistä ja yhteiskunnan kanssa käytävää vuorovaikutusta. Lisäksi Tiedeakatemia edistää tutkittuun tietoon perustuvaa yhteiskunnallista päätöksentekoa.