Suomalainen Tiedeakatemia etsii viestinnän harjoittelijaa

Suomalainen Tiedeakatemia on vuonna 1908 perustettu yleistieteellinen seura, jonka tehtävänä on edistää tieteellistä tutkimusta ja toimia korkeatasoista tiedettä edustavien tutkijoiden verkostona. Edistämme tutkittuun tietoon pohjautuvaa päätöksentekoa, järjestämme tapahtumia, jaamme apurahoja ja palkintoja sekä kustannamme tieteellisiä julkaisuja.

Haemme korkeakouluharjoittelijaa viestintätiimiimme vähintään 5 kuukauden mittaiseen harjoitteluun.
Työaika on sovitusti 60 % – 100 % täydestä työajasta.

Harjoittelijan tehtävät sisältävät mm.

  • viestinnän suunnittelua
  • sisällön tuottamista Suomalaisen Tiedeakatemian verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin
  • viestimistä Tiedeakatemian tuottamista yleistajuisista tieteellisistä julkaisuista
  • tapahtumien järjestämiseen liittyviä tehtäviä
  • avustamista videotuotannoissa
  • avustamista graafisissa töissä.

Toimenkuvaa voidaan tarkentaa harjoittelijan osaamisen ja kiinnostuksen perusteella.

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa. Tiimissämme työskentelee kolme henkeä, ja kaikkineen uusia työkavereita on toimistollamme tarjolla kymmenkunta. Perehdytämme tehtäviin huolella ja otamme uudet työntekijät lämpimästi vastaan. Tarjoamme asiantuntevan työyhteisön, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä kiinnostavan näköalapaikan paitsi järjestön viestintään myös laajemmin tieteen kentälle ja tieteen ja päätöksenteon rajapintaan.

Harjoittelijalta odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja, reipasta asennetta ja itsenäistä otetta työhön, sujuvia tekstitaitoja sekä erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa. Toivomme, että harjoittelijalla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista viestinnän tehtävistä.

Harjoittelusta maksettava palkka on 100 %:n työajalla 1340 €/kk. Työ sisältää satunnaista iltatyötä n. 1–2 krt. kuukaudessa. Toivomme, että harjoittelija voi aloittaa syksyn 2023 aikana.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 10.9.2023 osoitteeseen anna.chydenius@acadsci.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Anna Chydenius, p. 050 587 6527, soittoajat 25.8. klo 9-11, 30.8. klo 13-15 ja 6.9. klo 13–15.