Vuosijuhla 22.4.2022

AIKA  

perjantai 22.4.2022

  •     klo 17.15 kunniapalkinnon jako
  •     n. klo 18 kevätkokous (vain jäsenet)
  •     n. klo 19 juhlaillallinen

PAIKKA

Kunniapalkinnon jako ja kevätkokous SKS:n juhlasali (Hallituskatu 1, Helsinki) ja etäosallistuminen; Juhlaillallinen Valkoinen Sali (Aleksanterinkatu 16-18)

ILMOITTAUTUMINEN   

kunniapalkinnon jakoon, kevätkokoukseen ja/tai juhlaillalliselle viim. 11.4.2022 sähköpostilla tai puhelimitse (acadsci@acadsci.fi, 050 4620 890)

Tilaisuus on Suomalaisen Tiedeakatemian jäsenille ja kutsuvieraille.

Kunniapalkinnon jakoon ja kevätkokouk­seen voi osallistua saapumalla paikan päälle Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran juhlasaliin tai etäyhteyden kautta (ennakkoilmoittautuminen). Perinteinen vuosijuhlaillallinen päästään järjestämään parin vuoden tauon jälkeen, tänä vuonna Valkoisessa Salissa.

VUOSIJUHLAN OHJELMA

Avaus
Esimies, professori Kimmo Kaski

Suomalaisen Tiedeakatemian kunniapalkinnon jako ja palkinnonsaajan juhlaesitelmä

Uusien kunniajäsenten julkistaminen

Kevätkokous (vain jäsenille)

  • esitetään Tiedeakatemian vuosikertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajan lausunto
  • päätetään vuosikertomuksen hyväksymisestä, tilinpäätöksen vahvistamisesta, vastuuvapauden myöntämisestä sekä niistä toimenpiteistä, joihin Tiedeakatemian hallinto ja tilit antavat aihetta
  • valitaan Suomalaisen Tiedeakatemian uudet jäsenet

Juhlaillalliselle osallistuville muille vieraille on  kevätkokouksen aikana Valkoisessa Salissa musiikkia ja tarjoilua. Valkoisen Salin ovet ovat auki klo 16.45 alkaen.

Tiedeakatemia maksaa vakiintuneen käytännön mukaisesti kevätkokoukseen junalla tai linja-autolla saapuvien jäsentensä matkat. Myös edulliset lentoliput voidaan korvata. Maksua varten on matkaliput ja tiliyhteystiedot toimitettava Tiedeakatemian toimistoon.

Juhlaillallinen

Kevätkokouksen jälkeen järjestetään perinteinen juhla­illallinen avec, tänä vuonna Valkoisessa Salissa. Illallinen alkaa noin klo 19. Juhlapuku tai tumma puku.

Ilmoittautumiset Suomalaisen Tiedeakatemian toimistooon (acadsci@acadsci.fi, 050 4620 890) viimeistään 11.4. Pyydämme ilmoittautumisen yhteydessä mainitsemaan osallistujien nimet ja mahdolliset erikoisruokavaliot. Paikat illalliselle täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Illallismaksu on 60 euroa/henkilö. Maksu tulee suorittaa viimeistään 11.4. Suomalaisen Tiedeakatemian tilille (tilinumero jäsenkirjeessä, jäsenille tulleessa sähköpostissa, sitä voi myös kysyö toimistolta).

Download PDF