Skip to content

Sofin kirjoituksia

Nanna Särkkä ja Jaakko Kuosmanen: Tieteen ja päätöksenteon välillä tarvitaan tiedevälittäjiä. Tietojohtaminen ry:n blogi, 1.4.2021.

Jaakko Kuosmanen: Tieteellinen tieto auttaa uskottavassa ennakoinnissa. Valtioneuvoston kanslian ennakointiluotsin kolumni, 31.3.2021.

Jaakko Kuosmanen: Ilman luottamusta ei ole tietopohjaista politiikkaa. Tieteessä tapahtuu, 5/2020.

Kirsi-Marja Lonkila ja Jaakko Kuosmanen: Tiedesparraus vahvisti luonnonsuojelulain valmistelun tietopohjaa. Ympäristöministeriön blogi, 4.11.2020.

Nanna Särkkä: Tutkijoiden asiantuntemus on arvokas resurssi, jonka hyödyntäminen edellyttää, että heidät on helppo tavoittaa & Forskarnas sakkunskap är en värdefull resurs, vars utnyttjande förutsätter att den är lättillgänglig, Vastuullinen tiede -blogi, 29.10.2020.

Heikki Hiilamo ja Jaakko Kuosmanen: Tiedepaneeli vastasi hallinnon kutsuun kriisin keskellä. Tieto käyttöön -blogi, 18.9.2020.

Eeva Kaunismaa, Katri Sarkia ja Jaakko Kuosmanen: Tutkijoiden ja päätöksenteon valmistelijoiden avoin vuorovaikutus vaatii luottamusta ja rohkeutta. Valtiovarainministeriön blogi, 30.6.2020.

Jaakko Kuosmanen ja Marja Sivonen: Tiedeneuvonta poliittisen päätöksenteon tukena. Tieteessä tapahtuu, 1/2020.

Jaakko Kuosmanen ja Pekka Aula: Tiedeneuvonnan tulevaisuus puntarissa. Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan Tieto käyttöön -blogi, 4.10.2019.

Risto Nieminen, Pekka Aula ja Jaakko Kuosmanen: Tiedeneuvonanto on kartturi päätöksenteon mutkaisilla teillä. Keskisuomalainen, mielipide, 8.5.2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yksi Kommentti

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.