Skip to content

Ilmiökartta: Digitaalisen median vaikutukset lapsiin, nuoriin ja ikäihmisiin

Ilmiökartta-raportin kansiIlmiökartta on Sofin kehittämä menetelmä luotettavien ja käyttäjien tarpeisiin vastaavien tietosynteesien toteuttamiseksi kompleksisista aiheista. Tämä koontiraportti sisältää kaikki ensimmäisen, digitaalisen median vaikutuksiin paneutuvan ilmiökartan osat. Se tarjoaa hyödyllistä luettavaa niin digitaalisen median vaikutuksista, mediakasvatuksesta, lasten, nuorten ja ikäihmisten mediankäytöstä kuin tietosynteeseistä ja niiden tuottamisen menetelmistä kiinnostuneille.

Koontiraportin voit ladata tästä. Se sisältää:

Teemme mielellämme yhteistyötä näiden materiaalien pohjalta. Voimme esimerkiksi jalostaa niitä eteenpäin tai järjestää koulutus- tai keskustelutilaisuuksia. Älä epäröi lähestyä meitä, jos mielessäsi on joku idea!

Otamme myös mielellämme vastaan  palautetta ja kommentteja ilmiökartasta tai sen tietosynteeseistä. Onko kokonaisuus sinulle hyödyllinen jossain tarkoituksessa? Jäitkö kaipaamaan jotain? Onko mielessäsi aihe, josta tällainen ilmiökartta pitäisi toteuttaa?

Tavoitat meidät esimerkiksi sähköpostilla osoitteesta sofi@acadsci.fi tai Twitteristä @SofiFinland.

 

The English version can be found here.

Ilmiökartta-toimintamallista voit lukea tarkemmin täältä.

 

Yksi Kommentti

  1. […] Kokemuksemme: Ensimmäisessä ilmiökartassa tarkastelimme digitaalisen median vaikutuksia. Lopputuloksen – eli kuusi eritasoista tietosynteesiä eri näkökulmista, menetelmäkuvauksen, mallit näytön asteen arviointiin, tutkimusaukkojen kartoituksen sekä kattavan listan aiheesta tehdystä tutkimuksesta – löydät täältä. […]

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.