Skip to content

Tiedeneuvonnan kehittämishanke Sofi (2019–2021)

Sofi (Science Advice Initiative of Finland) on Suomen neljän tiedeakatemian yhteinen tiedeneuvonnan kehittämishanke, joka toteutettiin opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksella vuosina 2019–2021.

Sofin toiminta jatkuu vuodesta 2022 alkaen Suomalaisen Tiedeakatemian nimissä. (Tätä sivustoa ei enää päivitetä.)

Mitä Sofi teki ja sai aikaan? Täältä löytyvät Sofin tavoitteet ja kerromme, miten niitä edistimme. Sofi pähkinänkuoressa puolestaan kuvaa tarkemmin, miksi Sofi perustettiin, millaisia haasteita tunnistimme, miten lähdimme niitä ratkomaan ja mitä saimme aikaan. Uutisissa kerrotaan muun muassa järjestämistämme tilaisuuksista, ja blogissa eri kirjoittajat tarkastelevat tieteen ja päätöksenteon vuorovaikutusta omista näkökulmistaan.

Sofi kiittää lämpimästi ystäviään ja yhteistyökumppaneitaan näistä vuosista. Jatketaan yhteistyötä tietopohjaisen päätöksenteon puolesta ja pidetään yhteyttä! (Yhteystietomme pysyvät ennallaan.)

 

Suomen nlejän tiedeakatemian logotSuomen neljä tiedeakatemiaa ovat Suomalainen Tiedeakatemia, Suomen Tiedeseura, Svenska Tekniska Vetenskapsakademien i Finland ja Teknillisten Tieteiden Akatemia.