Suomalainen Tiedeakatemia | Finnish Academy of Science and Letters | Academia Scientiarum Fennica

Haku vierailijan kutsumiseen nyt auki

Suomalainen Tiedeakatemia on lähtenyt mukaan uuteen rahoitusohjelmaan kehittämään Suomen ja Ranskan tieteellistä yhteistyötä - ohjelma mahdollistaa tunnettujen ranskalaisten tieteentekijöiden kutsuminen vierailulle Suomeen. Haku ohjelmaan päättyy 31.3.2017.


Haku vierailijan kutsumiseen on nyt auki! Haku päättyy 31.3.2017. Mukaan voi hakea lomakkeella (.pdf). Lomake lähetetään sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Suomalainen Tiedeakatemia on aloittanut uudenlaisen yhteistyön yhdessä Ranskan instituutin, Ranskan Suomen-suurlähetystön, Ranskan korkeakoulu- ja tiedeministeriön ja Suomen Tiedeseuran kanssa. Uuden, kahdenvälisen rahoitusohjelman tarkoituksena on tukea ja vahvistaa maiden välistä yhteistyötä korkeatasoisessa tieteessä, innovaatioissa ja korkeakoulutuksessa.

Suomalainen Tiedeakatemia osallistuu French Renowned Scientist Conference -ohjelmaan, minkä tarkoituksena on mahdollistaa tunnettujen ranskalaisten tieteentekijöiden kutsuminen vierailulle Suomeen. Vierailijat edustavat alansa kansainvälistä huippua tieteen eri aloilta.

Ohjelmalla vahvistetaan paitsi jo olemassa olevia tutkijoiden välisiä suhteita, luodaan myös uusia yhteistyömahdollisuuksia suomalaisten ja ranskalaisten tieteentekijöiden välille. Vieraat osallistuvat Suomessa avoimeen keskusteluun suomalaisten kollegoidensa kanssa. Vierailu sisältää myös vähintään yhden yleisölle avoimen esitelmätilaisuuden.

 

Muut rahoitusohjelman ohjelmakohdat mahdollistavat sekä suomalaisten että ranskalaisten tutkijoiden lyhyet tutkijavierailut ja Korkeakoulutus, Tutkimus ja Innovaatio -työpajan. Lisätietoa rahoitusohjelmasta kokonaisuudessaan Ranskan instituutin sivuilta.

Suomalainen Tiedeakatemia
Mariankatu 5 A, 2. krs 
00170 Helsinki 

050-4620 890
acadsci (at) acadsci.fi

Hallintopäällikkö
Leila Sarajärvi
050-4620 890
leila.sarajarvi(at)acadsci.fi

Hallintosihteeri
Nina Rapelo
050-4620 889 
nina.rapelo(at)acadsci.fi
(erityisesti apuraha-asiat, rekisteriasiat)

Pääsihteeri
Pekka Aula
040-7030 952
pekka.aula(at)acadsci.fi