Haku liikkuvuusohjelmaan nyt auki

Tutkijoiden lyhyt liikkuvuusohjelma (RSM)
Haku päättyy 31.10.2021

Ohjelman tarkoitus on aloittaa tai vahvistaa yhteistyötä tieteissä, innovaatioissa ja korkeakoulutuksessa kaikilla eri aloilla. Ohjelma mahdollistaa valittujen tutkijoiden lyhyet vierailut (muutamasta päivästä kahteen viikkoon) Ranskasta ja Suomesta (kumpaankin suuntaan). Etenkin väitöskirjan tekijöitä ja nuoria tutkijoita rohkaistaan hakemaan!

Vierailun tavoitteena on:
–keskustella mahdollisista konkreettisista yhteistyösuunnitelmista tutkimuksen, ja jos mahdollista myös korkeakoulutuksen osalta (opiskelijavaihdot, kaksoistutkinnot, yhteistohtori-sopimukset eli cotutelle-sopimukset)
–Tavata useita tutkijoita vastaanottavassa instituutiossa, jotta kaikki muut myös muiden alojen yhteistyömahdollisuudet tulevat läpikäydyiksi
–Tunnistaa lyhyitä, keskipitkiä ja pitkiä yhteistyömahdollisuuksia sekä virallistaa julkisia yhteistyömahdollisuuksia,tarkoituksena rakentaa tutkijaryhmien, tutkimuslaboratorioiden, tiedekuntien ja instituutioiden välisestä yhteistyöstä pysyvää.

Tarkemmat hakuohjeet löytyvät erilliseltä lomakkeelta (.pdf). Lomake lähetetään sähköpostitse osoitteeseen uniscience.iff@france.fi

 

maupertuis logo e

 

Suomalainen Tiedeakatemia on mukana yhteistyössä Ranskan instituutin, Ranskan Suomen-suurlähetystön, Ranskan korkeakoulu- ja tiedeministeriön ja Suomen Tiedeseuran kanssa. Kahdenvälisen rahoitusohjelman tarkoituksena on tukea ja vahvistaa maiden välistä yhteistyötä korkeatasoisessa tieteessä, innovaatioissa ja korkeakoulutuksessa. Ohjelmalla vahvistetaan paitsi jo olemassa olevia tutkijoiden välisiä suhteita, luodaan myös uusia yhteistyömahdollisuuksia suomalaisten ja ranskalaisten tieteentekijöiden välille.

Lisätietoja voi kysyä osoitteesta uniscience.iff@france.fi

Download PDF