Ajankohtaista 2017

Nuorten Tiedeakatemian klubi 13.12.2017

Miten tutkitaan syövän immunoterapiaa, entä mitä tutkii kirkkososiologi? Nuorten Tiedeakatemian klubissa 13.12. tutkimuksistaan olivat kertomassa lääketieteilijä Mikko Keränen ja kirkkososiologi Anna Sofia Salonen. Tilaisuuden videoinnit ovat nähtävissä verkossa!

Lue lisää
vaisala palkitut 2017

Suomalaisen Tiedeakatemian Väisälän palkinnot 2017

Suomalainen Tiedeakatemia myönsi Väisälän palkinnon kahdelle nuorelle ja ansioituneelle tutkijalle nousevilta tutkimusaloilta. Vuoden 2017 Väisälän palkinnon saivat Camilla Hollanti Aalto-yliopistosta ja professori Sabrina Maniscalco Turun yliopistosta ja Aalto-yliopistosta.

Lue lisää

Nuorten Tiedeakatemian klubi 20.11.2017

Mitä tutkivat taloustieteilijä ja fyysikko? Nuorten Tiedeakatemian klubin kokouksessa 20.11. tutkimuksistaan olivat kertomassa taloustieteilijä Terhi Maczulskij ja fyysikko Matti Silveri. Tilaisuuden videoinnit ovat nähtävissä verkossa!

Lue lisää

Nuorten Tiedeakatemia aloittanut toimintansa

Suomalaisen Tiedeakatemian perustama Nuorten Tiedeakatemia on aloittanut toimintansa. Perustava kokous nimitti Nuorten Tiedeakatemian hallituksen, jonka puheenjohtajaksi valittiin neurotieteen tutkija Tommi Himberg Aalto-yliopistosta.

Lue lisää